Support

Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning

Maxprog Logo  

E-mail Tools

Uw Nieuwsbrief Publiceren


7.- E-mail Tools

Misschien heb je nu al de testversie van MaxBulk Mailer gedownload, indien dit niet het geval is, downloadt ze hier.

Wij hebben de ultieme tool ontwikkeld voor al uw e-mail marketingbehoeften. MaxBulk Mailer stelt je in staat professioneel ogende e-mails te ontwerpen en naar je klanten en prospects te verzenden voor de prijs van een fractie van een cent ... rechtstreeks vanaf je bureaublad.

MaxBulk Mailer is een volledig uitgerust postbundelingsprogramma voor Macintosh en Windows dat het mogelijk maakt op maat gemaakte persberichten, prijslijsten en elk soort HTML- of tekstdocument naar je klanten te verzenden. MaxBulk Mailer is snel, volledig aanpasbaar en erg eenvoudig in gebruik. MaxBulk Mailer kan omgaan met platte tekst, HTML- en opgemaakte tekstbetanden en biedt volledige ondersteuning voor bijlagen.

Hier is een baanbrekend programma van maxprog dat u toelaat uw winsten te doen stijgen, uw klantenservice te versterken en uw berichten naar nieuwe markten te sturen.

Met MaxBulk Mailer maakt, beheert en vertuurt u uw eigen krachtige, gepersonaliseerde marketingboodschap naar uw klanten en mogelijke klanten. MaxBulk Mailer is een softwarepakket dat u slechts één keer hoeft te kopen, u hoeft niet meer per bericht te betalen aan verzenddiensten. Je promotionele berichten zullen van het scherm af knallen met HTML mail! MaxBulk Mailer HTML maakt het mogelijk afbeeldingen, lettertypen en kleuren toe te voegen waarmee je berichten veranderen in professionele online brochures.

Elke gebruiker kan met MaxBulk Mailer gebruik maken van hun volledige lijsten met contactinformatie. Je zult iedereen in je database kunnen bereiken zonder je zorgen te hoeven maken over integratie- en compatibiliteitsaangelegenheden:

Gemakkelijk uploaden van je lijst. MaxBulk Mailer laat u toe tekstenbestanden of kommegescheiden (CSV) bestanden te uploaden met je adressen. Je kunt ze natuurlijk allemaal intypen met de hand of je kunt mensen bewerken / verwijderen uit je lijst.

Mogelijkheid om HTML of tekst te verzenden, of zelfs nog beter, multi-part / alternatieve mail (zie Deel 4). Als je je abonnees laten zeggen welke versie ze verkiezen, dan moet je deze parameter kunnen gebruiken om de juiste versie te verzenden. AOL-leden moeten automatisch een tekst- of een HTML-light versie ontvangen, dit betekent zonder afbeeldingen en beperkt tot de kleine subset van HTML die AOL aanvaardt. Het systeem dat je selecteert zal je idealiter toelaten beide versie te verzenden naar iedereen zodat hun eigen e-mail clients kunnen beslissen om de juiste versie te openen.

Mogelijkheid om het bericht te personaliseren. Als u personalisatie wilt gebruiken, kunt u dat. Naast het e-mailadres kun je velden definiëren die relevant zijn voor je eigen nieuwsbrief.

Mogelijkheid om onbeperkte testberichten te verzenden. Verstuur je mailing niet zonder te testen. Herlees elk woord van je nieuwsbrief nadat je hem naar jezelf verstuurd hebt, zodat hij eruitziet zoals je lezers hem zullen ontvangen. U moet niet enkel tekstberichten kunnen versturen naar een POP-client, evenals naar een Webgebaseerde client, en een AOL-adres, maar je moet ook alle links hebben, waaronder gepersonaliseerde links, die werken in de tekstberichten.

Mogelijkheid om in te stellen wanneer berichten verzonden worden. Eens je tevreden bent over je nieuwsbrief, kun je instellen wanneer je hem wil versturen, zodat hij ontvangen wordt samen met andere activiteiten zoals een site-update.

Rapportering over hoeveel mensen de e-mail geopend hebben, en tracking van gewenste links moeten beschikbaar zijn. Natuurlijk kunnen tekstversies van de nieuwsbrief niet opgespoord worden, die alle AOL-ontvangers omvatten. Als u veel AOL-gebruikers hebt, zal deze open statistiek niet heel nauwkeurig zijn.


ASK YOUR QUESTIONS BELOW
Recent questions from our MaxBulk Mailer users
  How to send a HTML email NEW Screenshot
  How to hide text in my message NEW Screenshot
  Google ending support for less secure apps YouTube Video
  How to add social networks icons to my message Screenshot
  How do I set up an unsubscribe link Screenshot
  How to export several lists into to a single file Screenshot
  What are the Zoho mail settings for MaxBulk Mailer? Screenshot
  Emails sent but not received Screenshot
  HTML Email is received empty Screenshot
  How to use an alternative text when a tag value is empty Screenshot
  Is Maxprog software ready for the Apple ARM processor? Screenshot
  Is Maxprog software prepared for Windows 11? Screenshot
  Is Maxprog software prepared for macOS 12 Monterey? Screenshot
  Mail rejected as SPAM Screenshot
  How do I enter turboSMTP settings into MaxBulk Mailer YouTube Video

MaxBulk Mailer is volledige uitgerust en eenvoudig te gebruiken bulk mailer en postbundelings software voor macOS en Windows welke u in staat stelt op maat gemaakte persberichten, prijslijsten en elke ander soort van tekst of HTML document naar uw klanten of andere contacten te versturen.

MaxBulk Mailer is snel, volledig aanpasbaar en erg eenvoudig in gebruik. MaxBulk Mailer kan omgaan met platte tekst, HTML en uitgebreide tekstdocumenten en biedt volledige ondersteuning voor bijlagen.

Met MaxBulk Mailer maakt, beheert en verzendt u uw eigen krachtige, gepersonaliseerde markting boodschap naar uw klanten en mogelijke klanten. Dankzij de geavanceerde postbundeling en voorwaardelijke functies kunt u hoogwaardig aangepaste berichten verzenden en de beste resultaten voor uw campagnes bereiken.

U heeft tevens ondersteuning van internationale karakters, een rechtlijnige account manager met ondersteuning van allerlei soorten van authenticatie methoden inclusief SSL, een complete en veelzijdige lijst manager, ondersteuning voor het importeren uit een breed assortiment van bronnen waaronder mySQL op afstand en postgreSQL databases.

MaxBulk Mailer is een software gereedschap dat je éénmalig aanschaft, u hoeft niet meer op een per e-mailbericht te betalen aan een verzenddienst!

▾ Last videos, Online events and Q&A Sessions ▾
   Currency  84.90
64.99   
 

▾ Last customer reviews ▾

🔐 Secured by Comodo SSL | UptimeRobot - Site Loaded properly