Support

Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning

Maxprog Logo  

Inhoud

Uw Nieuwsbrief Publiceren


8.- Inhoud

Een van de belangrijke zaken voor het succesvol runnen van een zaak is weten wat je zelf moet doen, waarvoor je anderen in dienst moet nemen, en wat je moet uitbesteden. Payroll is een voor de hand liggende kandidaat voor outsourcing. Misschien dat je ergens in dit document beslist dat, hoewel je echt graag een nieuwsbrief zou publiceren, je gewoonweg niet de middelen vrij hebt om dat intern te doen.

Vijf Musts voor een Geslaagde Nieuwsbrief
Zelfs als je beslist uw nieuwsbrief uit te besteden, dan zijn er toch nog veel zaken die je zelf moet doen. Een geslaagde nieuwsbrief vereist het volgende:

Een doel voor de nieuwsbrief. Wat wil je, behalve je wekelijkse specials, zeggen via je nieuwsbrief?
Een stem. Wie zal je abonnees aanspreken? De stem van Corporate America is niet bepaald aantrekkelijk. Personaliseer ze door een aangename stem te creëren die zal spreken met je abonnees. Merk onmiddellijk op dat wij je geen abstract advies geven, maar dat wij praten met jou over dit proces. Laat je nieuwsbrief niet spreken over de ontvangers, laat hem spreken met hen.
Constante promotie. Het is inderdaad zeldzaam dat een nieuwsbrief groot wordt uit zichzelf. Als je beslist een nieuwsbrief te publiceren, zul je hem overal moeten promoten waar promotie gemaakt wordt voor je bedrijf. Voeg de naam toe aan je handtekeningsbestand. Biedt mensen de mogelijkheid om in te schrijven "boven de vouw" van je openingspagina en op elke andere pagina die hoog scoort bij zoekmachines.
Inhoud. Wat zul je zeggen over het thema van je nieuwsbrief elke week (of wat ook het interval is waarmee je publiceert)? Je hebt consistente, hoogwaardige inhoud nodig die je lezers nergens anders kunnen vinden of die ze elders waarschijnlijk niet zullen tegenkomen.
Verdeling. Hoe zul je je nieuwsbrief verzenden? Dit wordt in detail besproken in deel 5 en 6 van deze reeks.

Van de vijf bovenstaande musts lenen slechts de laatste twee zich echt tot outsourcing.

Content Providers Vinden
Er zijn veel plaatsen waar je mensen kunt zoeken die inhoud willen maken en verspreiden voor jou. We hebben gehoord van een lezer uit India die Ezynes.com beheert van een prijsje dat je niet vindt in de VS, ze schrijven de inhoud en doen de verdeling, of schrijven enkel de inhoud. Ongeacht voor welke markt je pubiceert, zorg ervoor dat de inhoud echt klinkt of klinkt alsof het geschreven is door een native speaker. Dat is een ding dat me opviel in de voorbeelden die deze lezer mij doorstuurde. Je kon geen vreemde intonatie terugvinden.

Je kunt ook op zoek gaan naar schrijvers op eMarketplaces zoals eLance.com en Guru.com. Zorg ervoor dat je referenties en schrijfvoorbeelden controleert. Zorg ervoor dat de persoon of het bedrijf van wiens diensten je gebruik maakt je deadlines kan halen en spreekt met de stem die je wilt overbrengen. Als je werkt met een bedrijf, zorg dan dat je de garantie hebt dat je altijd met dezelfde schrijver zult werken. Op deze manier moet je geen verschillende schrijvers opleiden over je stem.

Als je voortdurend het soort inhoud ziet dat je wilt geven op een nieuw- of informatiesite zoals internet.com, check dan of je de inhoud via een perssyndicaat kunt publiceren. Een goed punt van deze manier van publiceren is dat je zeker kunt zijn dat de inhoud van hoge kwaliteit zal zijn. Dat is een van de grote "als-en" bij outsourcing.

Content Expertise
Een andere plaats om op zoek te gaan naar schrijvers is bij content experts. Naar wie zoek je voor expertise in uw vakgebied? Contacteer ze en kijk of je geen combinatie kan regelen van betaling en ruilhandel in ruil voor frequente bijdragen. Je zal waarschijnlijk meer betalen dan als je een schrijver van eLance.com of Guru.com had genomen, maar je zal waarschijnlijk ook veel meer inhoud krijgen die je lezers zullen willen openen, lezen, afdrukken en doorsturen.

Er is zoveel informatie gratis beschikbaar op het Web dat je informatie zal moeten opvallen zowel in termen van kwaliteit als in termen van relevantie om niet gewist te worden alvorens gelezen te worden.


ASK YOUR QUESTIONS BELOW
Recent questions from our MaxBulk Mailer users
  What is the best mail server I can use with MaxBulk Mailer NEW Screenshot
  How can I export my lists to a new computer NEW Screenshot
  How to send a HTML email NEW Screenshot
  How to hide text in my message UPDATED Screenshot
  Google ending support for less secure apps YouTube Video
  How to add social networks icons to my message Screenshot
  How do I set up an unsubscribe link Screenshot
  How to export several lists into to a single file Screenshot
  What are the Zoho mail settings for MaxBulk Mailer? Screenshot
  Emails sent but not received Screenshot
  HTML Email is received empty Screenshot
  How to use an alternative text when a tag value is empty Screenshot
  Is Maxprog software ready for the Apple ARM processor? Screenshot
  Is Maxprog software prepared for Windows 11? Screenshot
  Is Maxprog software prepared for macOS 12 Monterey? Screenshot

MaxBulk Mailer is volledige uitgerust en eenvoudig te gebruiken bulk mailer en postbundelings software voor macOS en Windows welke u in staat stelt op maat gemaakte persberichten, prijslijsten en elke ander soort van tekst of HTML document naar uw klanten of andere contacten te versturen.

MaxBulk Mailer is snel, volledig aanpasbaar en erg eenvoudig in gebruik. MaxBulk Mailer kan omgaan met platte tekst, HTML en uitgebreide tekstdocumenten en biedt volledige ondersteuning voor bijlagen.

Met MaxBulk Mailer maakt, beheert en verzendt u uw eigen krachtige, gepersonaliseerde markting boodschap naar uw klanten en mogelijke klanten. Dankzij de geavanceerde postbundeling en voorwaardelijke functies kunt u hoogwaardig aangepaste berichten verzenden en de beste resultaten voor uw campagnes bereiken.

U heeft tevens ondersteuning van internationale karakters, een rechtlijnige account manager met ondersteuning van allerlei soorten van authenticatie methoden inclusief SSL, een complete en veelzijdige lijst manager, ondersteuning voor het importeren uit een breed assortiment van bronnen waaronder mySQL op afstand en postgreSQL databases.

MaxBulk Mailer is een software gereedschap dat je éénmalig aanschaft, u hoeft niet meer op een per e-mailbericht te betalen aan een verzenddienst!

▾ Last videos, Online events and Q&A Sessions ▾
   Currency  59.95
44.95   
 

▾ Last customer reviews ▾

🔐 Secured by Comodo SSL | UptimeRobot - Site Loaded properly