Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning Forums

Technische hulp

Uw Nieuwsbrief Publiceren


8.- Inhoud

Een van de belangrijke zaken voor het succesvol runnen van een zaak is weten wat je zelf moet doen, waarvoor je anderen in dienst moet nemen, en wat je moet uitbesteden. Payroll is een voor de hand liggende kandidaat voor outsourcing. Misschien dat je ergens in dit document beslist dat, hoewel je echt graag een nieuwsbrief zou publiceren, je gewoonweg niet de middelen vrij hebt om dat intern te doen.

Vijf Musts voor een Geslaagde Nieuwsbrief
Zelfs als je beslist uw nieuwsbrief uit te besteden, dan zijn er toch nog veel zaken die je zelf moet doen. Een geslaagde nieuwsbrief vereist het volgende:

Een doel voor de nieuwsbrief. Wat wil je, behalve je wekelijkse specials, zeggen via je nieuwsbrief?
Een stem. Wie zal je abonnees aanspreken? De stem van Corporate America is niet bepaald aantrekkelijk. Personaliseer ze door een aangename stem te creëren die zal spreken met je abonnees. Merk onmiddellijk op dat wij je geen abstract advies geven, maar dat wij praten met jou over dit proces. Laat je nieuwsbrief niet spreken over de ontvangers, laat hem spreken met hen.
Constante promotie. Het is inderdaad zeldzaam dat een nieuwsbrief groot wordt uit zichzelf. Als je beslist een nieuwsbrief te publiceren, zul je hem overal moeten promoten waar promotie gemaakt wordt voor je bedrijf. Voeg de naam toe aan je handtekeningsbestand. Biedt mensen de mogelijkheid om in te schrijven "boven de vouw" van je openingspagina en op elke andere pagina die hoog scoort bij zoekmachines.
Inhoud. Wat zul je zeggen over het thema van je nieuwsbrief elke week (of wat ook het interval is waarmee je publiceert)? Je hebt consistente, hoogwaardige inhoud nodig die je lezers nergens anders kunnen vinden of die ze elders waarschijnlijk niet zullen tegenkomen.
Verdeling. Hoe zul je je nieuwsbrief verzenden? Dit wordt in detail besproken in deel 5 en 6 van deze reeks.

Van de vijf bovenstaande musts lenen slechts de laatste twee zich echt tot outsourcing.

Content Providers Vinden
Er zijn veel plaatsen waar je mensen kunt zoeken die inhoud willen maken en verspreiden voor jou. We hebben gehoord van een lezer uit India die Ezynes.com beheert van een prijsje dat je niet vindt in de VS, ze schrijven de inhoud en doen de verdeling, of schrijven enkel de inhoud. Ongeacht voor welke markt je pubiceert, zorg ervoor dat de inhoud echt klinkt of klinkt alsof het geschreven is door een native speaker. Dat is een ding dat me opviel in de voorbeelden die deze lezer mij doorstuurde. Je kon geen vreemde intonatie terugvinden.

Je kunt ook op zoek gaan naar schrijvers op eMarketplaces zoals eLance.com en Guru.com. Zorg ervoor dat je referenties en schrijfvoorbeelden controleert. Zorg ervoor dat de persoon of het bedrijf van wiens diensten je gebruik maakt je deadlines kan halen en spreekt met de stem die je wilt overbrengen. Als je werkt met een bedrijf, zorg dan dat je de garantie hebt dat je altijd met dezelfde schrijver zult werken. Op deze manier moet je geen verschillende schrijvers opleiden over je stem.

Als je voortdurend het soort inhoud ziet dat je wilt geven op een nieuw- of informatiesite zoals internet.com, check dan of je de inhoud via een perssyndicaat kunt publiceren. Een goed punt van deze manier van publiceren is dat je zeker kunt zijn dat de inhoud van hoge kwaliteit zal zijn. Dat is een van de grote "als-en" bij outsourcing.

Content Expertise
Een andere plaats om op zoek te gaan naar schrijvers is bij content experts. Naar wie zoek je voor expertise in uw vakgebied? Contacteer ze en kijk of je geen combinatie kan regelen van betaling en ruilhandel in ruil voor frequente bijdragen. Je zal waarschijnlijk meer betalen dan als je een schrijver van eLance.com of Guru.com had genomen, maar je zal waarschijnlijk ook veel meer inhoud krijgen die je lezers zullen willen openen, lezen, afdrukken en doorsturen.

Er is zoveel informatie gratis beschikbaar op het Web dat je informatie zal moeten opvallen zowel in termen van kwaliteit als in termen van relevantie om niet gewist te worden alvorens gelezen te worden.


Generic questions
New paragraph
How do I install Maxprog software on my computer?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I change an application language?
macOS
MS Windows
New paragraph
How to register the software I've just purchased?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I recover the serials I have lost of products I purchased here?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I recover my serial from a registered application?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I find out the product name and version my serial unlocks?
macOS
MS Windows
New paragraph
Where can I read your software License Agreement?
macOS
MS Windows
New paragraph
The software doesn't start, runs very slowly or crashes often, how comes?
macOS
MS Windows
New paragraph
Double-clicking on my files no longer opens them with the software, why?
macOS
MS Windows
Stan Busk If you want to make the most of the software that you have acquired at Maxprog, do not miss the Stan's Blog. It is a library of Tutorials and Tips covering specific features and tipical problems you may have when using our tools. This page is updated regularly depending on the topics discussed in our public forums and issues reported thru our HelpDesk. If you are interested on what we are currently working on (or want to participate in beta testings) don't miss the Stan's Logbook.
For years, MAX Programming has provided companies around the globe with sophisticated and innovative solutions. Our commitment to quality is not only evident in our products, but also in our people. It is our mission in Professional Support Services to ensure that our products perform to the fullest of their ability in order to meet the business objectives of our customers. We provide the tools and information required for improved productivity. To accomplish this, we offer an array of services including: Technical Support, Education Services and Consulting Services.

Maxprog is part of an internet site network made of desktoolset.com, emaildesignstudio.com, familycash.com, icash.promo, maxbulkmailer.com, maxprog.com, maxprog.net, maxprog.org, maxprog.us, myrecipients.com, newslettercomposer.com, sharedcontents.com, stanbusk.com, stanbusk.pairserver.com, usertools.com.
MaxBulk Mailer is volledige uitgerust en eenvoudig te gebruiken bulk mailer en postbundelings software voor macOS en Windows welke u in staat stelt op maat gemaakte persberichten, prijslijsten en elke ander soort van tekst of HTML document naar uw klanten of andere contacten te versturen.

MaxBulk Mailer is snel, volledig aanpasbaar en erg eenvoudig in gebruik. MaxBulk Mailer kan omgaan met platte tekst, HTML en uitgebreide tekstdocumenten en biedt volledige ondersteuning voor bijlagen.

Met MaxBulk Mailer maakt, beheert en verzendt u uw eigen krachtige, gepersonaliseerde markting boodschap naar uw klanten en mogelijke klanten. Dankzij de geavanceerde postbundeling en voorwaardelijke functies kunt u hoogwaardig aangepaste berichten verzenden en de beste resultaten voor uw campagnes bereiken.

U heeft tevens ondersteuning van internationale karakters, een rechtlijnige account manager met ondersteuning van allerlei soorten van authenticatie methoden inclusief SSL, een complete en veelzijdige lijst manager, ondersteuning voor het importeren uit een breed assortiment van bronnen waaronder mySQL op afstand en postgreSQL databases.

MaxBulk Mailer is een software gereedschap dat je éénmalig aanschaft, u hoeft niet meer op een per e-mailbericht te betalen aan een verzenddienst! !  WAIT! In order to add a comment below just use your Facebook, Google, Twitter or Disqus login data.


Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning Forums