Uw Nieuwsbrief Publiceren - Speciale overwegingen

Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning Forums

Maxprog Logo  

Speciale overwegingen

Uw Nieuwsbrief Publiceren


6.- Speciale overwegingen

E-mail is eenvoudig de goedkoopste manier om te communiceren met klanten, en als je het juist doet, zullen ze uitkijken naar je berichten. Het belangrijkste is dat je iets stuurt naar je klanten dat belangrijk is voor hen, en dat je dit niet vaker doet dan dat ze dit wensen.

Laat Mijn Mensen Gaan
Enkel voor het geval dat je de interesse in je nieuwsbrief fout ingeschat zou hebben, moet je een manier voorzien om uit te schrijven op je berichten. Mensen staan heel sceptisch tegenover uitschrijfinformatie in berichten, zorg er dus voor dat de instructies die je geeft, werken en op een zichtbare manier. Als je instructies bijvoorbeeld zeggen dat de persoon een bericht moet sturen naar unsubscribe@overtheweb.com, zorg er dan voor dat dit adres werkt, en stel op voorhand in dat het automatisch een bevestigingsbericht verstuurt om de persoon te informeren dat hij succesvol uitgeschreven is. Als je een Webformulier biedt waarop lezers zich kunnen uitschrijven, zorg er dan voor dat ze niet meer dan een of twee keer moeten klikken om uit je lijst verwijderd te worden. Je klanten willen niet de kleine letters moeten lezen om uit je lijst verwijderd te worden. We stellen voor dat je een link opneemt in elk bericht met het e-mailadres van de ontvanger zodat hij met een enkele klik uit je lijst verwijderd kan worden.

Weet Wat Je Wil

Hoe Verzenden
Er zijn drie manieren waarop je een e-mail kan sturen naar een groep van mensen zodat elke ontvanger de adressen van de andere ontvangers niet kan zien - absoluut essentieel voor een respectabele nieuwsbrief:

1.- Een uniek bericht sturen naar elke ontvanger met je gewone SMTP (simple mail transfer protocol)-server. Als je meer dan ongeveer 200 berichten moet versturen, zal deze methode vrij traag zijn als je geen automatische tool zoals MaxBulk Mailer gebruikt. Sommige mailservers zijn geconfigureerd om ongeoorloofd gebruik te vermijden of vragen je om je mail te controleren alvorens deze te verzenden. Als je server zo geconfigureerd is, controleer dan de mail in de uitgaande account voor je probeert de nieuwsbrief te versturen.
2.- SMTP serversoftware gebruiken om een uniek bericht naar elke ontvanger te versturen. Het gebruik van SMTP serversoftware omzeilt je gewone e-mailserver, dus is het veel sneller. Om SMTP-serversoftware te gebruiken, moet je toegang hebben tot poort 25, hetgeen de meeste grote ISP's niet toelaten. Als je een rechtstreekse verbinding hebt met het Internet, zorg er dan voor dat poort 25 van je firewall open staat. Als je om welke reden dan ook poort 25 niet kan openzetten, zorg er dan voor dat de tool die je selecteert je toelaat te verzenden via je ISP's SMTP-server.
3.- Tegelijkertijd een bericht verzenden naar al je ontvangers (of in groepen van 50) door gebruik te maken van blind carbon copying (BCC). Ik raad het verzenden van mails op deze manier ten zeerste af. Drukbezette mensen die veel mails ontvangen, hebben vaak filters in hun inbox. Het is vrij eenvouding om alle BCC-mails naar een spam-map te sturen of zelfs rechtstreeks naar de prullenmand. Negenennegentig procent van alle BCC-mails is spam, de rest zijn persberichten van bedrijven die niet beseffen dat BCC amateurisch overkomt.

Ingebouwd HTML Design Tool?
Sommige tools bieden designfunctionaliteit van de nieuwsbrief. Het alternatief is een HTML design tool te gebruiken zoals Golive, Dreamweaver of Freeway. Als je hetzelfde ontwerp gaat gebruiken als voor je website, of als je platte tekst wilt versturen, dan heb je waarschijnlijk geen ingebouwde tool nodig.

Als je HTML e-mail gaat versturen, zorg er dan voor dat je weet hoe je met de tool die je gebruikt MIME-type naar HTML/tekst kunt instellen, anders zal iedereen een kopie van HTML ontvangen, in plaats van HTML die getoond wordt als je nieuwsbrief. Dit is het punt waar testen belangrijk is.

Multipart/Alternatief
Het inhoudstype multipart/alternatief laat u toe een bericht te sturen naar iedereen op een zodanige manier dat rich-mail e-mail clients de goede versie zullen krijgen, maar dat text-only e-mail clients nog steeds de tekst zullen kunnen lezen. Geen van de softwarepakketten laat je toe een multipart/alternatieve mail te verzenden op een zodanige manier dat geen twee verschillende versies meer verzonden moeten worden.

Geblokkeerde Verzenders Verwijderen
Afhankelijk van hoe je je lijst van abonneeadressen bewaart, is het mogelijk dat je een afzonderlijke lijst moet bijhouden van mensen die zich uitgeschreven hebben. Het alternatief is de mensen te verwijderen uit je abonneelijst als ze zich uitschrijven. Sommige tools laten je toe bepaalde adressen als geblokkeerd of niet-mailen aan te duiden. eMail Extractor laat je zelfs toe je uitschrijf- en onleverbare accounts te controleren en adressen daarvan te verzamelen. Als je je mailing volledig wil beheren met een enkel softwarepakket, dan kan deze functie je helpen te vermijden dat je telkens opnieuw een bericht stuurt naar een persoon die zich uitgeschreven heeft uit je lijst.

Antwoorden Aan- vs. Van-Adressen
We specificeren graag een verschillend ANTWOORDEN AAN- en VAN-adres. Het VAN-adres wordt automatisch gebruikt om u op de hoogte te brengen wanneer het verzenden van het bericht mislukt is. Als je naar meer dan 100 adressen een mail stuurt, en je hebt de adressen niet gecontroleerd zoals gezegd in deel drie, dan is het een goed idee om een afzonderlijke account in te stellen om het VAN-adres te gebruiken, zoals newsletters@overtheweb.com. Onbestelbare berichten gaan naar het VAN-adres, menselijke antwoorden gaan naar het ANTWOORDEN AAN-adres. Je controleert de onbestelbare account best voor je de volgende mailing verstuurt zodat je je lijst kunt opkuisen.

Unieke Codes of Adressen Opnemen in Berichten
Je kunt uniek identificeerbare codes opnemen in de berichten zodat je uitschrijflinks kunt aanmaken of kunt nagaan wie de berichten geopend heeft. Dit is een belangrijke functie, die je zult appreciëren...

Voor Je Verzendt ...
Er is een oud spreekwoord dat zegt dat het gemakkelijker is om vergiffenis te vragen dan om toelating te vragen. Hoewel wij meestal akkoord gaan met deze filosofie, vragen wij je, in dit ene geval, contact op te nemen met je ISP of diegene die je e-mailserver en/of domein beheert voor je je eerste mailing verstuurt en uitlegt wat je doet. Als iemand die je bericht ontvangt echt lastig wil doen, kan hij je domeinhosting laten annuleren. Sommige ISP's hebben grove filtering van wat ze als spam aanzien. Als je ze op tijd contacteert en praat met een persoon met gezag over wat je doet, hoe je aan je lijst komt, wat je opzegprocedures zijn, enz. voordat je mailt, dan zullen klachten van ontvangers meer in perspectief geplaatst kunnen worden. Sommige ontvangers kunnen zeer boos zijn omdat ze een ongevraagd bericht ontvangen hebben en kunnen echt problemen veroorzaken. Sommigen kunnen schrijven naar abuse@yourdomain.com, waar ze klacht kunnen neerleggen over je bericht. Sommigen kunnen zien wie je domein host, hetgeen kan gebeuren via WHOIS op Network Solutions' site, en kunnen rechtstreeks contact opnemen met hen om klacht neer te leggen.

De kans is groot dat niemand boos zal worden om je mail - ze kunnen moeilijk klagen over elk spambericht dat ze krijgen. Maar de gevolgen van het annuleren van je domein hosting zijn uiterst onverbiddelijk. Als je een rechtstreeks verbinding hebt met het Web, moet je je hierover geen zorgen maken. Als je echter afhangt van een ander bedrijf dat je site of e-mail host, maak dan van hen dan zeker een partner voor ze horen hoe onethisch je bent van iemand die niet op je lijst wil staan.

Test Voor Je Verstuurt
Begin met het importeren (of maken) van het bericht, verstuur het dan naar jezelf op twee verschillende accounts: bijvoorbeeld, een Yahoo- of Hotmail-account en een account die je kunt controleren via Outlook Express of een andere standaard e-mail client. Zorg ervoor dat ze er beide goed uitzien en dat alle links en tekeningen werken. Als je zeker bent dat het perfect is, kan je de mailing versturen. Hoewel je zeker niet de eerste zal zijn die een nieuwsbrief verstuurt om die daarna opnieuw te versturen omdat sommige links niet werken, maak je hier beter geen gewoonte van.

Resultaten Monitoren
Je kunt controleren hoeveel mensen je nieuwsbrief geopend hebben en zelfs wie je nieuwsbrief geopend heeft. Rate This Page!
Stan Busk Stan Busk
April 13, 2020
Recent questions from our MaxBulk Mailer users
  Office365 server SMTP settings NEW Screenshot
  Je n'ai pas reçu le N° sur ma messagerie NEW
  How can I send a link to a PDF NEW YouTube Video
  My email service just blocked me for using MaxBulk Mailer NEW Screenshot
  Sending emails through an Exchange server NEW Screenshot
  Training live Youtube events, Q&A webinars and videos NEW YouTube Video
  Where are the MaxBulk Mailer DKIM settings ? NEW Screenshot
  MaxBulk Mailer newsletter mailing list subscription NEW
  I lost my activation key (serial number), can I recover it? NEW Screenshot
  Is there a limit to how many emails you can send ? NEW YouTube Video
  Sending a unique invitation number with MaxBulk Mailer UPDATED
  Using the Cc and Bcc fields UPDATED Screenshot
  The MaxBulk Mailer statistics button does not work UPDATED Screenshot
  Bitcoin Purchase
  How can I do a simulated bulk e-mail delivery YouTube Video
  Comcast - An authentication error occurred Screenshot
  PayPal error, do you accept Bitcoins?
  Bitcoin Payment
  Need help installing MLM on server Screenshot
  Images not displaying in Preview after update to 8.7
  How to send an email with a picture in the body YouTube Video
  Images are missing in the message preview
  Mail being sent to unsubscribed addresses YouTube Video
  Amazon SES (correct) settings Screenshot
  Picture with text on the right YouTube Video
  Not receiving the Delivery Report YouTube Video
  I've tried to download the latest version for 3 days...
  MLM Unsubscribe feature
  Spaces disappearing when using the Styled Text format
  Email editor and responsive emails
  Text disappearing when previewing and sending
  BCC sending mail merge email
  Question about your software
  Accessing the MaxBulk Mailer blacklist YouTube Video
  Erreur #103: Le URL n'est pas valide
  Maxbulk - switching computers
  Unable to import my contacts into MaxBulk Mailer YouTube Video
  Setting DKIM for the first time
  MLM Unsubscribe Link Screenshot
  Authentication errors...
  Cannot authenticate with Gmail YouTube Video
  Importing a csv/txt file YouTube Video
  Importing recipients from a text file YouTube Video
  TLS1.2 support
  Upgrading 8.5 to 8.6
  Unexpected Blacklisting YouTube Video
  Comcast residential bulk limits
  HostGator delivery limits
  Someone using your software is sending SPAM
  Mise à jour vers 8.6.1
  Error in the installation 'api-ms-win-crt-heap-l1-1-0.dll is missing
  Lately all my emails are going into the recipients spam folder
  Resend Registration Licenses
  Mail-merge sender data using tags YouTube Video
  How to embed a photo into the email text
  Messages says delivered but I haven't received it
  Lost emails
  Custom Attachments
  TLS 1.2 Support
  Upgrade MaxBulk Mailer SE to Pro
  I purchased the product and did not receive the serial number
  Can't send emails thru Gmail YouTube Video
  Where are the delivery logs?
  Most of my messages are rejected
  Earthlink changed settings and MailBulk Mailer does not work
  No consigo que envíe mails. SSL
  Sending to a maximum of 300 e-mails per hour
  My customers are not receiving my messages
  Last update broke everything...
  Recuperar Maxbulk Mailer SE
  MaxBulk Mailer no longer sending links
  Someone is illegally using your software with my email address.
  MaxBulk Mailer SE
  Custom Max Bulk / Adding new features
  Someone is spoofing my email address to send spam
  How can I use my update plan on a new computer?
  Why do I get a Delivery Report message after each delivery?
  What mail server can I use with MaxBulk Mailer?
  Subject Command Tag YouTube Video
  PDF attachments not received
  Remote lists
  Déplacement/copie de contacts entre documents
  MLM upload gives 0 address(es) have been uploaded to 'List'
  Where to find the log files of Maxprog Bulk Mailer
  Exporting data does not include past sent information
  Unsubscribe with text file does not update remote list
  Max Bulk Mailer crashes every time after send 100-150 emails
  Can't find my activation key
  Authentication failed / Relaying error
  How do I turn of Click Tracking ? in Plain Text?
  Computer crashed, trying to rebuild mailing lists and preferences
  MLM URLs don't work
  Creating a remote list
  Your Kind Assistance Please!
  Word docs with weblinks
  La page web reçue est différente de celle envoyée avec mbm
  Erreur de n° de série
  The software asks for an account ID and password
  Forwarding emails sent by MaxBulk, cut and paste not working
  MLM cannot connect
  Resend/Recall Function
  Where are the logs?
  Won't send any emails
  My computer rebooted and i lost my serial number
  Transferring recipient lists between two MaxBulk Mailer copies
  Links not working
  Email account is not connecting through Maxbulk server
  Je n'arrive pas à envoyer mon message à toute ma liste en une fois
  Quels sont mes identifiants MLM? Screenshot
  DMARC Evaluation error
  Where are the preferences and the lists stored on Windows?
  Web Page format doesn't work for me
  Upgrade to the App Store app?
  List of attachments in the Preview panel
  How do I get a picture to be displayed on the top of the message? YouTube Video
  Recipients are no longer organized alphabetically
  I would like to know if MaxBulk Mailer can personalize emails?
  Chinese characters and trial version footer issues
  How can I upgrade the App Store version to last available on maxprog?
  Unified Email server
  I'm receiving lots of 'Undelivered Mail Returned to Sender' bounces
  Connection problem with Apple iCloud server Screenshot
  Free upgrade, or not free?
  I can't send a PDF attached to my message when it contains pictures
  Problem applying styles to a conditional statement result
  Any MaxBulk Mailer tutorial to get started?
  How to upgrade from Standard to Pro Screenshot
  License Key Recovery
  Cannot install the last update
  MaxBulk Mailer sent all the messages to me rather than the recipients
  Erreur d'authentification du serveur Gmail YouTube Video
  Does MaxBulk Mailer come with its own internal SMTP server?
  Pièces jointes
  How I can change the old activation key with the new one?
  Adding Hyperlinks to MaxBulk Mailer messages
  Emails not received despite MaxBulk Mailer delivery confirmation
  Any dedicated bulk mail server I can use with MaxBulk Mailer?
  Can I pay with Bitcoins?
  Adding an Unsubscribe link to messages
  Your document is set to ISO-8859-1 but your HTML code use UTF-8 Screenshot
  Updates for AppStore Version
  Adding a URL to an image and placing pictures side by side YouTube Video
  How to configure office 365 of microsoft

  [Valid RSS]  Subscribe to Maxprog's Knowledge Base

Generic questions
New paragraph
How do I install Maxprog software on my computer?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I change an application language?
macOS
MS Windows
New paragraph
How to register the software I've just purchased?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I recover the serials I have lost of products I purchased here?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I recover my serial from a registered application?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I find out the product name and version my serial unlocks?
macOS
MS Windows
New paragraph
Where can I read your software License Agreement?
macOS
MS Windows
New paragraph
How to fix software issues (doesn't start, runs slowly, crashes often, ...)
macOS
MS Windows
New paragraph
Double-clicking on my files no longer opens them with the software, why?
macOS
MS Windows
Stan Busk If you want to make the most of the software that you have acquired at Maxprog, do not miss the Stan's Blog. It is a library of Tutorials and Tips covering specific features and tipical problems you may have when using our tools. This page is updated regularly depending on the topics discussed in our public forums and issues reported thru our HelpDesk. If you are interested on what we are currently working on (or want to participate in beta testings) don't miss the Stan's Logbook.


For years, MAX Programming has provided companies around the globe with sophisticated and innovative solutions. Our commitment to quality is not only evident in our products, but also in our people. It is our mission in Professional Support Services to ensure that our products perform to the fullest of their ability in order to meet the business objectives of our customers. We provide the tools and information required for improved productivity. To accomplish this, we offer an array of services including: Technical Support, Education Services and Consulting Services.

Maxprog is part of an internet site network made of desktoolset.com, emaildesignstudio.com, familycash.com, icash.promo, maxbulkmailer.com, maxprog.com, maxprog.net, maxprog.org, maxprog.us, myrecipients.com, newslettercomposer.com, sharedcontents.com, stanbusk.com, usertools.com.

MaxBulk Mailer is volledige uitgerust en eenvoudig te gebruiken bulk mailer en postbundelings software voor macOS en Windows welke u in staat stelt op maat gemaakte persberichten, prijslijsten en elke ander soort van tekst of HTML document naar uw klanten of andere contacten te versturen.

MaxBulk Mailer is snel, volledig aanpasbaar en erg eenvoudig in gebruik. MaxBulk Mailer kan omgaan met platte tekst, HTML en uitgebreide tekstdocumenten en biedt volledige ondersteuning voor bijlagen.

Met MaxBulk Mailer maakt, beheert en verzendt u uw eigen krachtige, gepersonaliseerde markting boodschap naar uw klanten en mogelijke klanten. Dankzij de geavanceerde postbundeling en voorwaardelijke functies kunt u hoogwaardig aangepaste berichten verzenden en de beste resultaten voor uw campagnes bereiken.

U heeft tevens ondersteuning van internationale karakters, een rechtlijnige account manager met ondersteuning van allerlei soorten van authenticatie methoden inclusief SSL, een complete en veelzijdige lijst manager, ondersteuning voor het importeren uit een breed assortiment van bronnen waaronder mySQL op afstand en postgreSQL databases.

MaxBulk Mailer is een software gereedschap dat je éénmalig aanschaft, u hoeft niet meer op een per e-mailbericht te betalen aan een verzenddienst!

   Currency  70.00
59.99   
 

Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning Forums