Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning Forums

iCash - Money Manager | Handleiding

iCash - Money Manager

Handleiding

Compatible with MS Windows Compatible with MacOS

5.- Rekeningen

Je eerste stap in iCash is waarschijnlijk het toevoegen van nieuwe of het bewerken van bestaande rekeningen. Je kunt een nieuwe rekening toevoegen door eenvoudig het Overzichtpaneel te selecteren en de knoppen linksboven de lijst te gebruiken. Selecteer een type of categorie uit de lijst en klik op de "+" knop om je nieuwe rekening eraan toe te voegen. Je kunt een rekening verwijderen door het uit de lijst te selecteren en op de "-" knop te klikken. Je kunt een rekening bewerken door er eenvoudig op te dubbelklikken, of met gebruik van het Bewerk menu op de gereedschapbalk links van de "+" knop.

Screenshot

New paragraph Rekeningen toevoegen:
Om een rekening toe te voegen klik je op de '+' knop of selecteer je Rekening | Voeg rekening toe uit de menubalk of het contextuele menu, en geef je een naam in, selecteer je een Soort en een categorie en eventueel een openingssaldo, een valuta en een commentaar. De naam moet uniek zijn. Houd de standaard valuta aan als je rekening geen specifieke valuta heeft. Het categorie afrolmenu toont enkel de categorieën die onder de geselecteerde Soort vallen. Als je klaar bent, klik je op de Toevoegen knop.

Screenshot

New paragraph Bestaande rekeningen bewerken:
Om een rekening te bewerken kun je het in de lijst dubbelklikken of selecteer je deze en kies je het Rekening | Wijzig menu. Breng de nodige wijzigingen aan en klik op de Bewaar knop. Ook hier moet de naam uniek zijn.

New paragraph Rekeningen verwijderen:
Om een rekening te verwijderen kun je het uit de lijst selecteren en vervolgens op de "-" knop klikken. Een rekening die tenminste in één transactie gebruikt wordt is automatisch vergrendeld zodat die niet verwijderd kan worden totdat alle bijbehorende transacties verwijderd zijn.

Je kunt je rekeningen eveneens beheren vanuit de rekeningmanager, het Rekening | Rekeningbeheer menu. Je krijgt de huidige rekeninglijst te zien, met alle benodigde middelen voor toevoegen, bewerken of verwijderen. Je kunt de rekeningen selecteren die je wilt weergeven als je transacties toevoegt, met behulp van de checkbox aan de rechterkant. De kolommen aan de rechterant laten het openingsbedrag bedrag en de valuta van iedere rekening zien.
 Rate This Page!
Stan Busk Stan Busk
August 12, 2019
Recent questions from our iCash users
  A column has disappeared in the Account Manager New Screenshot
  How can I update an asset value New
  iCash file size grew up over 120 Mb Update Screenshot
  Importing Bank statements into iCash
  Cambiar de macOS a Windows
  Desactualizado 32 bits a 64 bits
  Importing accounting data from Quicken
  Error cargando iCash
  Creating submaps
  Quelle est la différence entre iCash et iCash SE?
  Reconciled amount is wrong
  Activation Key
  Icash update
  Wont print Anything
  Fallo cierre programa
  Mensaje de error al cerrar la aplicación
  Plan de actualización
  New download wont open
  No se ejecuta el programa
  64bit version of iCash
  No files in File Manager
  How can I update from iCash 7.5.3 (App Store) to 7.6.x
  Slow loading iCash data files
  Computar cuotas de hipoteca como gasto en los informes
  MacOS 10.13 High Sierra
  64-bit version of iCash availability
  Desactivar notificaciones del plan de actualización
  The iCash Currency Manager doesn't update anymore
  How I can I recover the serial number?
  All transactions are displayed with the same date
  Editing the Transaction Types list on Windows

  [Valid RSS]  Subscribe to Maxprog's Knowledge Base

Generic questions
New paragraph
How do I install Maxprog software on my computer?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I change an application language?
macOS
MS Windows
New paragraph
How to register the software I've just purchased?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I recover the serials I have lost of products I purchased here?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I recover my serial from a registered application?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I find out the product name and version my serial unlocks?
macOS
MS Windows
New paragraph
Where can I read your software License Agreement?
macOS
MS Windows
New paragraph
How to fix software issues (doesn't start, runs slowly, crashes often, ...)
macOS
MS Windows
New paragraph
Double-clicking on my files no longer opens them with the software, why?
macOS
MS Windows
Stan Busk If you want to make the most of the software that you have acquired at Maxprog, do not miss the Stan's Blog. It is a library of Tutorials and Tips covering specific features and tipical problems you may have when using our tools. This page is updated regularly depending on the topics discussed in our public forums and issues reported thru our HelpDesk. If you are interested on what we are currently working on (or want to participate in beta testings) don't miss the Stan's Logbook.
For years, MAX Programming has provided companies around the globe with sophisticated and innovative solutions. Our commitment to quality is not only evident in our products, but also in our people. It is our mission in Professional Support Services to ensure that our products perform to the fullest of their ability in order to meet the business objectives of our customers. We provide the tools and information required for improved productivity. To accomplish this, we offer an array of services including: Technical Support, Education Services and Consulting Services.

Maxprog is part of an internet site network made of desktoolset.com, emaildesignstudio.com, familycash.com, icash.promo, maxbulkmailer.com, maxprog.com, maxprog.net, maxprog.org, maxprog.us, myrecipients.com, newslettercomposer.com, sharedcontents.com, stanbusk.com, usertools.com.
iCash is een programma bedoeld om jouw persoonlijke financiën te beheren, om op de hoogte te blijven van jouw inkomsten, uitgaven, tegoeden, schulden en bankverrichtingen. Het is zo eenvoudig als het aanmaken van de nodige rekeningen en het boeken van de geldstromen ! Je hoeft niet te kunnen boekhouden of je daarover te bekommeren ! iCash is een gebruiksvriendelijk, volledig en compleet Persoonlijk Financieel Beheersinstrument voor macOS en Windows, bedoeld om je alle soorten geldkwesties te helpen beheren.

iCash kan dienen voor verschillende kleinere boekhoudbehoeften voor privé-gebruikers, clubs, verenigingen, zelfstandigen, kleine ondernemingen of gewoon om thuis te gebruiken. Je kunt in een handomdraai inkomsten, uitgaven en bankverrichtingen bijhouden.

Met enkele klikken kun je binnen enkele minuten beginnen om rekeningen aan te maken en verrichtingen te boeken. iCash is veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Om daaraan tegemoet te zorgen, maakt het gebruik van het principe van enkel inboeken en dit maakt het veel gemakkelijker om gebruikt te worden door mensen met weinig of geen boekhoudkundige kennis.

Eenvoudigweg rekeningen aanmaken voor al je uitgaven, inkomsten, banken... en de geldstromen ertussen boeken ! iCash laat het je dan toe om te zien waar al jouw geld vandaan komt en naartoe gaat. Alle rekeningen zijn goed gestructureerd volgens de categorieën die door de gebruiker gedefinieerd worden.

Je kunt rapporten opvragen voor alle verrichtingen, of alleen volgens specifieke criteria. iCash biedt je de mogelijkheid om zoveel documenten voor geldbeheer te gebruiken als nodig is, zodat je tegelijk bijna alles kan beheren voor clubs, verenigingen en thuis.

   Currency  39.90
24.99   
 

Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning Forums