Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning Forums

iCash - Money Manager | Handleiding

iCash - Money Manager

Handleiding

Compatible with MS Windows Compatible with MacOS

4.- Het overzichtpaneel

Het Overzichtpaneel geeft je complete rekeningstructuur weer, samen met de daarmee samenhangende algemene en bijgewerkte saldi voor de periode die je hebt aangegeven. Merk op dat de periode alleen de geldstroomrekeningen beïnvloedt (Winst en verlies). Saldorekeningen geven eenvoudig het huidige saldo aan.

Dit paneel bestaat uit twee secties: Saldo en Winst en verlies.

New paragraph Banken, Portefeuille, Activa en Schulden staan in de Saldo sectie.
New paragraph Inkomsten en Uitgaven staan in de Winst en Verlies sectie.

Screenshot

Het Overzichtpaneel is niets minder dan een rekening browser. Het stelt je in staat naar je rekeningen te kijken in een overzicht van samengesteld per categorie en type, of als een platte lijst. Bovendien kun je een snel inzicht krijgen van je situatie door de herziene balans, de algemene balans, en de uitstaande bedragen te laten zien. Daarnaast kun iCash instellen om een bepaald rekeningtype of categorie te tonen voor een vastgestelde periode door gebruik te maken van de twee rolmenu's in de linker bovenhoek. Bij gebruik van de hiërarchische weergave kunnen alle entries, behalve rekeningen, in- en uitgeklapt worden om de inhoud te verbergen of te tonen. Je kunt alle entries tegelijk in/uitvouwen in het contextgevoelige menu van de browser (Control-klik of rechter muisklik). Iedere entry naam heeft een teller die tussen haakjes staat. je kunt een categorie of type openen door er op te dubbelklikken, voor- en achteruit gaan door de links/rechts pijlen te gebruiken, terug gaan naar de basis weergave door op de Thuis knop te klikken, en overal en altijd wisselen tussen platte en hiërarchische weergave.

Het Overzichtpaneel bevat een Transactie browser waarmee je snel voor een bepaalde periode de transacties kunt weergeven die bij een bepaalde rekening, categorie of rekeningsoort horen. Deze browser is standaardmatig opgevouwen. Klik op het zwarte driehoekje om het uit te vouwen, en de horizontale vensterscheiding balk om de grootte aan te passen.

Screenshot

Een dubbelklik op een transactie opent die in het transactiepaneel zodat je het al naar nodig is kunt bewerken of wissen. Een dubbelklik met ingedrukte Alt toets opent de transactie in het transactievenster.
 Rate This Page!
Stan Busk Stan Busk
August 12, 2019
Recent questions from our iCash users
  iCash on MacOS 10.15 New
  How to transfer iCash account data to a new computer New Screenshot
  A column has disappeared in the Account Manager New Screenshot
  How can I update an asset value New
  iCash file size grew up over 120 Mb Update Screenshot
  Importing Bank statements into iCash
  Cambiar de macOS a Windows
  Desactualizado 32 bits a 64 bits
  Importing accounting data from Quicken
  Error cargando iCash
  Creating submaps
  Quelle est la différence entre iCash et iCash SE?
  Reconciled amount is wrong
  Activation Key
  Icash update
  Wont print Anything
  Fallo cierre programa
  Mensaje de error al cerrar la aplicación
  Plan de actualización
  New download wont open
  No se ejecuta el programa
  64bit version of iCash
  No files in File Manager
  How can I update from iCash 7.5.3 (App Store) to 7.6.x
  Slow loading iCash data files
  Computar cuotas de hipoteca como gasto en los informes
  MacOS 10.13 High Sierra
  64-bit version of iCash availability
  Desactivar notificaciones del plan de actualización
  The iCash Currency Manager doesn't update anymore
  How I can I recover the serial number?
  All transactions are displayed with the same date
  Editing the Transaction Types list on Windows

  [Valid RSS]  Subscribe to Maxprog's Knowledge Base

Generic questions
New paragraph
How do I install Maxprog software on my computer?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I change an application language?
macOS
MS Windows
New paragraph
How to register the software I've just purchased?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I recover the serials I have lost of products I purchased here?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I recover my serial from a registered application?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I find out the product name and version my serial unlocks?
macOS
MS Windows
New paragraph
Where can I read your software License Agreement?
macOS
MS Windows
New paragraph
How to fix software issues (doesn't start, runs slowly, crashes often, ...)
macOS
MS Windows
New paragraph
Double-clicking on my files no longer opens them with the software, why?
macOS
MS Windows
Stan Busk If you want to make the most of the software that you have acquired at Maxprog, do not miss the Stan's Blog. It is a library of Tutorials and Tips covering specific features and tipical problems you may have when using our tools. This page is updated regularly depending on the topics discussed in our public forums and issues reported thru our HelpDesk. If you are interested on what we are currently working on (or want to participate in beta testings) don't miss the Stan's Logbook.
For years, MAX Programming has provided companies around the globe with sophisticated and innovative solutions. Our commitment to quality is not only evident in our products, but also in our people. It is our mission in Professional Support Services to ensure that our products perform to the fullest of their ability in order to meet the business objectives of our customers. We provide the tools and information required for improved productivity. To accomplish this, we offer an array of services including: Technical Support, Education Services and Consulting Services.

Maxprog is part of an internet site network made of desktoolset.com, emaildesignstudio.com, familycash.com, icash.promo, maxbulkmailer.com, maxprog.com, maxprog.net, maxprog.org, maxprog.us, myrecipients.com, newslettercomposer.com, sharedcontents.com, stanbusk.com, usertools.com.
iCash is een programma bedoeld om jouw persoonlijke financiën te beheren, om op de hoogte te blijven van jouw inkomsten, uitgaven, tegoeden, schulden en bankverrichtingen. Het is zo eenvoudig als het aanmaken van de nodige rekeningen en het boeken van de geldstromen ! Je hoeft niet te kunnen boekhouden of je daarover te bekommeren ! iCash is een gebruiksvriendelijk, volledig en compleet Persoonlijk Financieel Beheersinstrument voor macOS en Windows, bedoeld om je alle soorten geldkwesties te helpen beheren.

iCash kan dienen voor verschillende kleinere boekhoudbehoeften voor privé-gebruikers, clubs, verenigingen, zelfstandigen, kleine ondernemingen of gewoon om thuis te gebruiken. Je kunt in een handomdraai inkomsten, uitgaven en bankverrichtingen bijhouden.

Met enkele klikken kun je binnen enkele minuten beginnen om rekeningen aan te maken en verrichtingen te boeken. iCash is veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Om daaraan tegemoet te zorgen, maakt het gebruik van het principe van enkel inboeken en dit maakt het veel gemakkelijker om gebruikt te worden door mensen met weinig of geen boekhoudkundige kennis.

Eenvoudigweg rekeningen aanmaken voor al je uitgaven, inkomsten, banken... en de geldstromen ertussen boeken ! iCash laat het je dan toe om te zien waar al jouw geld vandaan komt en naartoe gaat. Alle rekeningen zijn goed gestructureerd volgens de categorieën die door de gebruiker gedefinieerd worden.

Je kunt rapporten opvragen voor alle verrichtingen, of alleen volgens specifieke criteria. iCash biedt je de mogelijkheid om zoveel documenten voor geldbeheer te gebruiken als nodig is, zodat je tegelijk bijna alles kan beheren voor clubs, verenigingen en thuis.

   Currency  39.90
24.99   
 

Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning Forums