Support

Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning

Grafieken - iCash v6 Handleiding | Persoonlijk Financieel

Grafieken - iCash v6 Handleiding

Persoonlijk Financieel

Compatible with MS Windows Compatible with MacOS

11.- Grafieken

Met grafieken krijg je zicht op verschillende soorten informatie over je persoonlijke financiën. Het laat je zien hoe je ervoor staat en of je (al) aan je eigen doelstellingen beantwoordt. Met grafieken kun je een bepaalde rekening analyseren, een categorie of een hele rekeningsoort, en je kunt er een Opbrengsten- en Verliesrapport mee genereren. Je kunt het zien als een uitbreiding van de statistieken, want je kunt ermee uitvinden waar eventueel verbeteringen nodig zijn.

iCash biedt 3 soorten grafieken, Lijn-, Staaf- en Taartgrafieken. Lijn- en staafdiagrammen zijn bedoeld om de ontwikkeling van een rekening of groep van rekeningen gedurende de tijd weer te geven, terwijl het taartdiagram eenvoudigweg de verhoudingen weergeeft om visueel de rekeningen of categorieën van hetzelfde type te kunnen vergelijken. Het geeft je bijvoorbeeld inzicht in de verhouding van een bepaalde kostenpost ten opzichte van andere.

Screenshot

De snelste manier om een grafiek te maken is een entry te selecteren uit het Overzicht- of Rekeningenpaneel en de Grafiek knop in te drukken. Je kunt een enkele rekening gebruiken, een categorie of een hele rekeningssoort. Je kunt ook beginnen met een algemeen Grafiekvenster, waarin je parameters kunt wijzigen:

Periode, opties: Alle, Huidig Jaar, Laatste Jaar.
Frequentie, opties: Maandelijks, Driemaandelijks, Halfjaarlijks, Jaarlijks.
Soorten, opties: Alle, Banken, Inkomsten, Uitgaven, Schulden, Portefeuille, Activa.
Categorie, opties: Alle categorieën, of één bepaalde rekening.
Rekening, opties: Alle rekeningen, of één bepaalde rekening.

Het Grafiekenvenster bestaat uit twee panelen. Het linker paneel geeft de waarden voor iedere periode (of rekening) weer, en stelt je in staat de daarmee samenhangende knooppunten in het grafiekenpaneel rechts te activeren of te deactiveren. Je kunt de grafiek afdrukken met het Archief | Print menu, of door het naar het klembord te kopiëren met het standaard Wijzig | Kopieer menu.
Stan Busk Stan Busk
May 4, 2021


Recent questions from our iCash users
  How to import a Bank statement into iCash YouTube Video
  I have bought a new computer, how do I transfer the license? YouTube Video
  Ha desaparecido mi contabilidad de iCash Screenshot
  The Bank accounts are missing from the list Screenshot
  I created all my transactions with the wrong year Screenshot
  iCash on MacOS 10.15 Screenshot
  How to transfer iCash account data to a new computer Screenshot
  A column has disappeared in the Account Manager Screenshot
  How can I update an asset value Screenshot
  iCash file size grew up over 120 Mb Screenshot
  Cambiar de macOS a Windows
  Desactualizado 32 bits a 64 bits
  Importing accounting data from Quicken
  Error cargando iCash
  Creating submaps

  [Valid RSS]  Subscribe to Maxprog's Knowledge Base

iCash is een programma bedoeld om jouw persoonlijke financiën te beheren, om op de hoogte te blijven van jouw inkomsten, uitgaven, tegoeden, schulden en bankverrichtingen. Het is zo eenvoudig als het aanmaken van de nodige rekeningen en het boeken van de geldstromen ! Je hoeft niet te kunnen boekhouden of je daarover te bekommeren ! iCash is een gebruiksvriendelijk, volledig en compleet Persoonlijk Financieel Beheersinstrument voor macOS en Windows, bedoeld om je alle soorten geldkwesties te helpen beheren.

iCash kan dienen voor verschillende kleinere boekhoudbehoeften voor privé-gebruikers, clubs, verenigingen, zelfstandigen, kleine ondernemingen of gewoon om thuis te gebruiken. Je kunt in een handomdraai inkomsten, uitgaven en bankverrichtingen bijhouden.

Met enkele klikken kun je binnen enkele minuten beginnen om rekeningen aan te maken en verrichtingen te boeken. iCash is veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Om daaraan tegemoet te zorgen, maakt het gebruik van het principe van enkel inboeken en dit maakt het veel gemakkelijker om gebruikt te worden door mensen met weinig of geen boekhoudkundige kennis.

Eenvoudigweg rekeningen aanmaken voor al je uitgaven, inkomsten, banken... en de geldstromen ertussen boeken ! iCash laat het je dan toe om te zien waar al jouw geld vandaan komt en naartoe gaat. Alle rekeningen zijn goed gestructureerd volgens de categorieën die door de gebruiker gedefinieerd worden.

Je kunt rapporten opvragen voor alle verrichtingen, of alleen volgens specifieke criteria. iCash biedt je de mogelijkheid om zoveel documenten voor geldbeheer te gebruiken als nodig is, zodat je tegelijk bijna alles kan beheren voor clubs, verenigingen en thuis.

▾ Last videos, Online events and Q&A Sessions ▾
   Currency  49.99
34.99   
 

▾ Last customer reviews ▾

🔐 Site secured by Comodo SSL
🟢 UptimeRobot - Site Loaded properly