Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning

Rapporten - iCash v6 Handleiding | Persoonlijk Financieel

Rapporten - iCash v6 Handleiding

Persoonlijk Financieel

Compatible with MS Windows Compatible with MacOS

10.- Rapporten

Met iCash kun je verschillende soorten rapporten creëren, afdrukken en exporteren, zoals het Saldo-overzicht, Staat van Opbrengst en Verlies , Overzicht van Opbrengst- en Verlies, Rekeninguittreksel en Belastingen.

New paragraph Om het rapport af te drukken, kies het Archief | Print menu.
New paragraph Om het rapport naar een bestand te exporteren, kies het Archief | Exporteer | Rapport menu...

New paragraph Het Saldo-overzicht is een momentopname van je hele bezit. Het Saldo-overzicht toont je baten en lasten, en je investeringen. Het Saldo-overzicht laat deze cijfers zien voor een specifieke datum. Simpel gezegd laat het zien waar alles is. Het Saldo-overzicht is een fundamenteel financieel rapport, en ligt ten grondslag aan vele andere rapporten. Het Saldo-overzicht is een uitstekende aanwijzer voor de gezondheid van je financiën. Je hebt de keuze tussen het Samengevatte rapport dat enkel rekeningsoorten weergeeft, en het In detail rapport dat alle soorten en alle verwante rekeningen weergeeft.

Screenshot

New paragraph De Staat van Opbrengst en Verlies is een van de meest lonende manieren om naar je financiën te kijken. De Staat van Opbrengst en Verlies is het meest gebruikte rapport in de zakenwereld. Simpel gezegd, Opbrengst en Verlies, ook wel Staat van Inkomsten genoemd, is een momentopname van de geldstroom over een specifieke periode, zoals een maand of een jaar. De formule die er aan ten grondslag ligt is: inkomsten minus uitgaven = inkomsten/winst. De O&V vertoont 1) inkomsten of inkomen 2) uitgaven en 3) winst of restwaarde. Een Staat van Opbrengst en Verlies is de eenvoudigste manier om te zien of je winst of verlies hebt gemaakt over een bepaalde periode. Je kunt kiezen tussen het Samengevatte rapport, dat rekeningssoorten en categorieën weergeeft, en het Rekeningen rapport, dat alle soorten en verwante rekeningen weergeeft, of het Categorieën rapport, dat soorten en alle verwante categorieën laat zien. Bovendien kun je een rapport maken voor een bepaalde datum of periode. Door een periode te kiezen vraag je iCash een balans te berekenen op 2 verschillende data en de periode daartussen. Met andere woorden, je kunt de balansen van 1 januari en 31 december op hetzelfde overzicht krijgen met de procentuele variatie tussen die twee data.

Screenshot

New paragraph Het Overzicht van Opbrengst- en Verlies is een variant van het voorgaande rapport, maar geeft Inkomsten, Uitgaven, O&V per tijdsperiode weer. Beschikbare periodes zijn 'Maandelijks', 'Driemaandelijks', Halfjaarlijks' en 'Jaarlijks'.

Screenshot

New paragraph Het Rekeninguittreksel biedt een eenvoudige manier om naar je Bankrekeningactiviteit te kijken, waarbij je zicht hebt op alle last en tegoed transacties, samen met het bijbehorende saldo voor de geselecteerde tijdsperiode.

Screenshot

New paragraph Het Belastingrapport voorziet je met verschillende rapporten voor te betalen of terug te vorderen belastingen. Het geeft iedere transactiedatum weer, de gegevens van de begunstigden, het bruto bedrag, de belastingen en het totaal.
Review us on
Stan Busk Stan Busk
July 17, 2020Recent questions from our iCash users
  The Bank accounts are missing from the list NEW Screenshot
  I created all my transactions with the wrong year Screenshot
  iCash on MacOS 10.15
  How to transfer iCash account data to a new computer Screenshot
  A column has disappeared in the Account Manager Screenshot
  How can I update an asset value
  iCash file size grew up over 120 Mb Screenshot
  Importing Bank statements into iCash
  Cambiar de macOS a Windows
  Desactualizado 32 bits a 64 bits
  Importing accounting data from Quicken
  Error cargando iCash
  Creating submaps
  Quelle est la différence entre iCash et iCash SE?
  Reconciled amount is wrong
  Activation Key
  Icash update
  Wont print Anything
  Fallo cierre programa
  Mensaje de error al cerrar la aplicación
  Plan de actualización
  New download wont open
  No se ejecuta el programa
  64bit version of iCash
  Desaparición de datos
  No files in File Manager
  How can I update from iCash 7.5.3 (App Store) to 7.6.x
  Slow loading iCash data files
  Computar cuotas de hipoteca como gasto en los informes
  MacOS 10.13 High Sierra
  64-bit version of iCash availability
  Desactivar notificaciones del plan de actualización
  The iCash Currency Manager doesn't update anymore
  How I can I recover the serial number?
  All transactions are displayed with the same date
  Editing the Transaction Types list on Windows

  [Valid RSS]  Subscribe to Maxprog's Knowledge Base

Generic questions
New paragraph
How do I install Maxprog software on my computer?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I change an application language?
macOS
MS Windows
New paragraph
How to register the software I've just purchased?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I recover the serials I have lost of products I purchased here?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I recover my serial from a registered application?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I find out the product name and version my serial unlocks?
macOS
MS Windows
New paragraph
Where can I read your software License Agreement?
macOS
MS Windows
New paragraph
How to fix software issues (doesn't start, runs slowly, crashes often, ...)
macOS
MS Windows
New paragraph
Double-clicking on my files no longer opens them with the software, why?
macOS
MS Windows
Stan Busk If you want to make the most of the software that you have acquired at Maxprog, do not miss the Stan's Blog. It is a library of Tutorials and Tips covering specific features and tipical problems you may have when using our tools. This page is updated regularly depending on the topics discussed in our public forums and issues reported thru our HelpDesk. If you are interested on what we are currently working on (or want to participate in beta testings) don't miss the Stan's Logbook.

For years, MAX Programming has provided companies around the globe with sophisticated and innovative solutions. Our commitment to quality is not only evident in our products, but also in our people. It is our mission in Professional Support Services to ensure that our products perform to the fullest of their ability in order to meet the business objectives of our customers. We provide the tools and information required for improved productivity. To accomplish this, we offer an array of services including: Technical Support, Education Services and Consulting Services.

Maxprog is part of an internet site network made of desktoolset.com, emaildesignstudio.com, familycash.com, icash.promo, maxbulkmailer.com, maxprog.com, maxprog.net, maxprog.org, maxprog.us, myrecipients.com, newslettercomposer.com, sharedcontents.com, stanbusk.com, usertools.com.


iCash is een programma bedoeld om jouw persoonlijke financiën te beheren, om op de hoogte te blijven van jouw inkomsten, uitgaven, tegoeden, schulden en bankverrichtingen. Het is zo eenvoudig als het aanmaken van de nodige rekeningen en het boeken van de geldstromen ! Je hoeft niet te kunnen boekhouden of je daarover te bekommeren ! iCash is een gebruiksvriendelijk, volledig en compleet Persoonlijk Financieel Beheersinstrument voor macOS en Windows, bedoeld om je alle soorten geldkwesties te helpen beheren.

iCash kan dienen voor verschillende kleinere boekhoudbehoeften voor privé-gebruikers, clubs, verenigingen, zelfstandigen, kleine ondernemingen of gewoon om thuis te gebruiken. Je kunt in een handomdraai inkomsten, uitgaven en bankverrichtingen bijhouden.

Met enkele klikken kun je binnen enkele minuten beginnen om rekeningen aan te maken en verrichtingen te boeken. iCash is veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Om daaraan tegemoet te zorgen, maakt het gebruik van het principe van enkel inboeken en dit maakt het veel gemakkelijker om gebruikt te worden door mensen met weinig of geen boekhoudkundige kennis.

Eenvoudigweg rekeningen aanmaken voor al je uitgaven, inkomsten, banken... en de geldstromen ertussen boeken ! iCash laat het je dan toe om te zien waar al jouw geld vandaan komt en naartoe gaat. Alle rekeningen zijn goed gestructureerd volgens de categorieën die door de gebruiker gedefinieerd worden.

Je kunt rapporten opvragen voor alle verrichtingen, of alleen volgens specifieke criteria. iCash biedt je de mogelijkheid om zoveel documenten voor geldbeheer te gebruiken als nodig is, zodat je tegelijk bijna alles kan beheren voor clubs, verenigingen en thuis.

   Currency  45.00
39.99   
 

🔥 PLEASE ASK YOUR QUESTIONS BELOW 🔥

Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning