Support

Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning

Maxprog Logo  

Overzicht

Uw Nieuwsbrief Publiceren


1.- Overzicht

Je leest telkens opnieuw dat het minder duur is om een bestaande klant iets te doen kopen dan om een nieuwe klant iets te doen kopen. De meeste recente cijfers suggeren dat het zes keer zo duur is om een nieuwe klant te verwerven dan om een bestaande klant te behouden. Je hebt ook gelezen dat de goedkoopste manier om te verkopen aan bestaande klanten via doelgerichte e-mails is.

Email Marketing wordt wereldwijd steeds meer gebruikt vanwege de hoge efficiëntie, snelheid en lage kosten. Als je een product of dienst wilt introduceren en verkopen, is e-mail de beste manier om je potentiële klanten te benaderen. Doelgerichte e-mail is zonder enige twijfel zeer efficiënt. Als je erin slaagt je product of dienst via e-mail rechtstreeks te introduceren bij de klanten die er interesse in hebben, zal dit de kans op succes voor je bedrijf vergroten.

Je voelt je echter nog een beetje onzeker om via e-mail een marketingcampagne te starten:

New paragraph Je moet je klanten of bezoekers nog de toelating vragen om marketingberichten naar hen te sturen,
New paragraph Je wil niet lijken op een amateur,
New paragraph Je hebt geen systeem om de mails te versturen, laat staan om te reageren op woedende klanten, om in- en uitschrijfaanvragen te behandelen enz.,
New paragraph Je hebt geen andere inhoud behalve de promotie die je wilt versturen,
New paragraph Je hebt geen e-mailadressen,

Je kunt e-mailpromoties doen zonder een nieuwsbrief te versturen. Als je de aandacht van de drukke klanten of leden wil trekken en houden, dan moet je ze echter meer dan enkel de informatie over de producten of diensten geven. Je moet ze een reden geven om je product belangrijk te vinden.


ASK YOUR QUESTIONS BELOW
Recent questions from our MaxBulk Mailer users
  How to send a HTML email NEW Screenshot
  How to hide text in my message NEW Screenshot
  Google ending support for less secure apps YouTube Video
  How to add social networks icons to my message Screenshot
  How do I set up an unsubscribe link Screenshot
  How to export several lists into to a single file Screenshot
  What are the Zoho mail settings for MaxBulk Mailer? Screenshot
  Emails sent but not received Screenshot
  HTML Email is received empty Screenshot
  How to use an alternative text when a tag value is empty Screenshot
  Is Maxprog software ready for the Apple ARM processor? Screenshot
  Is Maxprog software prepared for Windows 11? Screenshot
  Is Maxprog software prepared for macOS 12 Monterey? Screenshot
  Mail rejected as SPAM Screenshot
  How do I enter turboSMTP settings into MaxBulk Mailer YouTube Video

MaxBulk Mailer is volledige uitgerust en eenvoudig te gebruiken bulk mailer en postbundelings software voor macOS en Windows welke u in staat stelt op maat gemaakte persberichten, prijslijsten en elke ander soort van tekst of HTML document naar uw klanten of andere contacten te versturen.

MaxBulk Mailer is snel, volledig aanpasbaar en erg eenvoudig in gebruik. MaxBulk Mailer kan omgaan met platte tekst, HTML en uitgebreide tekstdocumenten en biedt volledige ondersteuning voor bijlagen.

Met MaxBulk Mailer maakt, beheert en verzendt u uw eigen krachtige, gepersonaliseerde markting boodschap naar uw klanten en mogelijke klanten. Dankzij de geavanceerde postbundeling en voorwaardelijke functies kunt u hoogwaardig aangepaste berichten verzenden en de beste resultaten voor uw campagnes bereiken.

U heeft tevens ondersteuning van internationale karakters, een rechtlijnige account manager met ondersteuning van allerlei soorten van authenticatie methoden inclusief SSL, een complete en veelzijdige lijst manager, ondersteuning voor het importeren uit een breed assortiment van bronnen waaronder mySQL op afstand en postgreSQL databases.

MaxBulk Mailer is een software gereedschap dat je éénmalig aanschaft, u hoeft niet meer op een per e-mailbericht te betalen aan een verzenddienst!

▾ Last videos, Online events and Q&A Sessions ▾
   Currency  84.90
64.99   
 

▾ Last customer reviews ▾

🔐 Secured by Comodo SSL | UptimeRobot - Site Loaded properly