Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning

Gegevens importeren - iCash v6 Handleiding | Persoonlijk Financieel

Gegevens importeren - iCash v6 Handleiding

Persoonlijk Financieel

Compatible with MS Windows Compatible with MacOS

14.- Gegevens importeren

New paragraph Komma gescheiden Tekst
Om gegevens uit een andere databasetoepassing te kunnen importeren, moet die in een algemeen gangbaar formaat gezet worden, zoals Tab gescheiden of Komma gescheiden tekst. Als je de gegevens in een formaat hebt dat iCash kan lezen, klik je eenvoudig op de Importeer knop. Vervolgens selecteer je het gegevensbestand uit het dialoogvenster en kies Open. Je krijgt dan een scherm te zien met alle velden die in het gegevensbestand voorkomen. Met het Veldafbakening afrolmenu selecteer je het juiste formaat en kun je de gegevens alvast bekijken. Met de pijlen links en rechts in de linker bovenhoek kun je door de gegevens bladeren.

iCash biedt je de mogelijkheid gegevens te importeren in de velden en de volgorde die jij kiest, waarbij je een van de volgende scheidingstekens kunt gebruiken: tab, komma, dubbelepunt of puntkomma. De volgorde van je databasevelden komt waarschijnlijk niet overeen met die van iCash. Selecteer eenvoudig een veld en gebruik de omhoog/omlaag pijlen rechts in het scherm totdat de velden overeenstemmen, en herhaal die stap zovaak als nodig is. Je kunt door het hele bestand lopen om te zien of alles inderdaad op z'n plaats staat. Zodra alle velden goed staan en gecontroleerd zijn, klik je op de Importeer knop zodat de gegevens geïmporteerd worden.

N.B.: iCash laat je de huidige importeerinstellingen opslaan voor later gebruik. Gebruik hiertoe het Import Voorinstellingen afrolmenu om importeerinstellingen te creëren, laden of verwijderen.

Screenshot

New paragraph Quicken QIF
iCash ondersteunt het QIF formaat. Je moet eerst naar QIF exporteren vanuit je oude boekhoudsoftware: in één enkel bestand of drie aparte bestanden: Categorieën, Rekeningen, en Transacties. De bestanden moeten in deze volgorde in iCash geïmporteerd worden.

Screenshot

New paragraph OFX | QFX (Open Financial eXchange)
iCash ondersteunt ook OFX import (ofwel QFX). OFX is een algemene specificatie voor de elektronische uitwisseling van financiële gegevens tussen financiële instellingen, ondernemingen en consumenten via het Internet. Online banken geven in het algemeen de voorkeur aan OFX, daar die is gebaseerd op de XML standaard. Je kunt een OFX bestand importeren door het Bestand | Import | OFX menu te selecteren, OFX uit het importvenster te selecteren, op Importeren te klikken en het bestand te selecteren.
 Rate This Page!
Stan Busk Stan Busk
March 22, 2020
Recent questions from our iCash users
  The Bank accounts are missing from the list NEW Screenshot
  I created all my transactions with the wrong year UPDATED Screenshot
  iCash on MacOS 10.15
  How to transfer iCash account data to a new computer Screenshot
  A column has disappeared in the Account Manager Screenshot
  How can I update an asset value
  iCash file size grew up over 120 Mb Screenshot
  Importing Bank statements into iCash
  Cambiar de macOS a Windows
  Desactualizado 32 bits a 64 bits
  Importing accounting data from Quicken
  Error cargando iCash
  Creating submaps
  Quelle est la différence entre iCash et iCash SE?
  Reconciled amount is wrong
  Activation Key
  Icash update
  Wont print Anything
  Fallo cierre programa
  Mensaje de error al cerrar la aplicación
  Plan de actualización
  New download wont open
  No se ejecuta el programa
  64bit version of iCash
  Desaparición de datos
  No files in File Manager
  How can I update from iCash 7.5.3 (App Store) to 7.6.x
  Slow loading iCash data files
  Computar cuotas de hipoteca como gasto en los informes
  MacOS 10.13 High Sierra
  64-bit version of iCash availability
  Desactivar notificaciones del plan de actualización
  The iCash Currency Manager doesn't update anymore
  How I can I recover the serial number?
  All transactions are displayed with the same date
  Editing the Transaction Types list on Windows

  [Valid RSS]  Subscribe to Maxprog's Knowledge Base

Generic questions
New paragraph
How do I install Maxprog software on my computer?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I change an application language?
macOS
MS Windows
New paragraph
How to register the software I've just purchased?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I recover the serials I have lost of products I purchased here?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I recover my serial from a registered application?
macOS
MS Windows
New paragraph
How can I find out the product name and version my serial unlocks?
macOS
MS Windows
New paragraph
Where can I read your software License Agreement?
macOS
MS Windows
New paragraph
How to fix software issues (doesn't start, runs slowly, crashes often, ...)
macOS
MS Windows
New paragraph
Double-clicking on my files no longer opens them with the software, why?
macOS
MS Windows
Stan Busk If you want to make the most of the software that you have acquired at Maxprog, do not miss the Stan's Blog. It is a library of Tutorials and Tips covering specific features and tipical problems you may have when using our tools. This page is updated regularly depending on the topics discussed in our public forums and issues reported thru our HelpDesk. If you are interested on what we are currently working on (or want to participate in beta testings) don't miss the Stan's Logbook.

For years, MAX Programming has provided companies around the globe with sophisticated and innovative solutions. Our commitment to quality is not only evident in our products, but also in our people. It is our mission in Professional Support Services to ensure that our products perform to the fullest of their ability in order to meet the business objectives of our customers. We provide the tools and information required for improved productivity. To accomplish this, we offer an array of services including: Technical Support, Education Services and Consulting Services.

Maxprog is part of an internet site network made of desktoolset.com, emaildesignstudio.com, familycash.com, icash.promo, maxbulkmailer.com, maxprog.com, maxprog.net, maxprog.org, maxprog.us, myrecipients.com, newslettercomposer.com, sharedcontents.com, stanbusk.com, usertools.com.

iCash is een programma bedoeld om jouw persoonlijke financiën te beheren, om op de hoogte te blijven van jouw inkomsten, uitgaven, tegoeden, schulden en bankverrichtingen. Het is zo eenvoudig als het aanmaken van de nodige rekeningen en het boeken van de geldstromen ! Je hoeft niet te kunnen boekhouden of je daarover te bekommeren ! iCash is een gebruiksvriendelijk, volledig en compleet Persoonlijk Financieel Beheersinstrument voor macOS en Windows, bedoeld om je alle soorten geldkwesties te helpen beheren.

iCash kan dienen voor verschillende kleinere boekhoudbehoeften voor privé-gebruikers, clubs, verenigingen, zelfstandigen, kleine ondernemingen of gewoon om thuis te gebruiken. Je kunt in een handomdraai inkomsten, uitgaven en bankverrichtingen bijhouden.

Met enkele klikken kun je binnen enkele minuten beginnen om rekeningen aan te maken en verrichtingen te boeken. iCash is veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Om daaraan tegemoet te zorgen, maakt het gebruik van het principe van enkel inboeken en dit maakt het veel gemakkelijker om gebruikt te worden door mensen met weinig of geen boekhoudkundige kennis.

Eenvoudigweg rekeningen aanmaken voor al je uitgaven, inkomsten, banken... en de geldstromen ertussen boeken ! iCash laat het je dan toe om te zien waar al jouw geld vandaan komt en naartoe gaat. Alle rekeningen zijn goed gestructureerd volgens de categorieën die door de gebruiker gedefinieerd worden.

Je kunt rapporten opvragen voor alle verrichtingen, of alleen volgens specifieke criteria. iCash biedt je de mogelijkheid om zoveel documenten voor geldbeheer te gebruiken als nodig is, zodat je tegelijk bijna alles kan beheren voor clubs, verenigingen en thuis.

   Currency  45.00
39.99   
 

Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning