Support

Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning

Gegevens importeren - iCash v6 Handleiding | Persoonlijk Financieel

Gegevens importeren - iCash v6 Handleiding

Persoonlijk Financieel

Compatible with MS Windows Compatible with MacOS

14.- Gegevens importeren

New paragraph Komma gescheiden Tekst
Om gegevens uit een andere databasetoepassing te kunnen importeren, moet die in een algemeen gangbaar formaat gezet worden, zoals Tab gescheiden of Komma gescheiden tekst. Als je de gegevens in een formaat hebt dat iCash kan lezen, klik je eenvoudig op de Importeer knop. Vervolgens selecteer je het gegevensbestand uit het dialoogvenster en kies Open. Je krijgt dan een scherm te zien met alle velden die in het gegevensbestand voorkomen. Met het Veldafbakening afrolmenu selecteer je het juiste formaat en kun je de gegevens alvast bekijken. Met de pijlen links en rechts in de linker bovenhoek kun je door de gegevens bladeren.

iCash biedt je de mogelijkheid gegevens te importeren in de velden en de volgorde die jij kiest, waarbij je een van de volgende scheidingstekens kunt gebruiken: tab, komma, dubbelepunt of puntkomma. De volgorde van je databasevelden komt waarschijnlijk niet overeen met die van iCash. Selecteer eenvoudig een veld en gebruik de omhoog/omlaag pijlen rechts in het scherm totdat de velden overeenstemmen, en herhaal die stap zovaak als nodig is. Je kunt door het hele bestand lopen om te zien of alles inderdaad op z'n plaats staat. Zodra alle velden goed staan en gecontroleerd zijn, klik je op de Importeer knop zodat de gegevens geïmporteerd worden.

N.B.: iCash laat je de huidige importeerinstellingen opslaan voor later gebruik. Gebruik hiertoe het Import Voorinstellingen afrolmenu om importeerinstellingen te creëren, laden of verwijderen.

Screenshot

New paragraph Quicken QIF
iCash ondersteunt het QIF formaat. Je moet eerst naar QIF exporteren vanuit je oude boekhoudsoftware: in één enkel bestand of drie aparte bestanden: Categorieën, Rekeningen, en Transacties. De bestanden moeten in deze volgorde in iCash geïmporteerd worden.

Screenshot

New paragraph OFX | QFX (Open Financial eXchange)
iCash ondersteunt ook OFX import (ofwel QFX). OFX is een algemene specificatie voor de elektronische uitwisseling van financiële gegevens tussen financiële instellingen, ondernemingen en consumenten via het Internet. Online banken geven in het algemeen de voorkeur aan OFX, daar die is gebaseerd op de XML standaard. Je kunt een OFX bestand importeren door het Bestand | Import | OFX menu te selecteren, OFX uit het importvenster te selecteren, op Importeren te klikken en het bestand te selecteren.
Stan Busk Stan Busk
May 4, 2021


Recent questions from our iCash users
  How to import a Bank statement into iCash YouTube Video
  I have bought a new computer, how do I transfer the license? YouTube Video
  Ha desaparecido mi contabilidad de iCash Screenshot
  The Bank accounts are missing from the list Screenshot
  I created all my transactions with the wrong year Screenshot
  iCash on MacOS 10.15 Screenshot
  How to transfer iCash account data to a new computer Screenshot
  A column has disappeared in the Account Manager Screenshot
  How can I update an asset value Screenshot
  iCash file size grew up over 120 Mb Screenshot
  Cambiar de macOS a Windows
  Desactualizado 32 bits a 64 bits
  Importing accounting data from Quicken
  Error cargando iCash
  Creating submaps

  [Valid RSS]  Subscribe to Maxprog's Knowledge Base

iCash is een programma bedoeld om jouw persoonlijke financiën te beheren, om op de hoogte te blijven van jouw inkomsten, uitgaven, tegoeden, schulden en bankverrichtingen. Het is zo eenvoudig als het aanmaken van de nodige rekeningen en het boeken van de geldstromen ! Je hoeft niet te kunnen boekhouden of je daarover te bekommeren ! iCash is een gebruiksvriendelijk, volledig en compleet Persoonlijk Financieel Beheersinstrument voor macOS en Windows, bedoeld om je alle soorten geldkwesties te helpen beheren.

iCash kan dienen voor verschillende kleinere boekhoudbehoeften voor privé-gebruikers, clubs, verenigingen, zelfstandigen, kleine ondernemingen of gewoon om thuis te gebruiken. Je kunt in een handomdraai inkomsten, uitgaven en bankverrichtingen bijhouden.

Met enkele klikken kun je binnen enkele minuten beginnen om rekeningen aan te maken en verrichtingen te boeken. iCash is veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Om daaraan tegemoet te zorgen, maakt het gebruik van het principe van enkel inboeken en dit maakt het veel gemakkelijker om gebruikt te worden door mensen met weinig of geen boekhoudkundige kennis.

Eenvoudigweg rekeningen aanmaken voor al je uitgaven, inkomsten, banken... en de geldstromen ertussen boeken ! iCash laat het je dan toe om te zien waar al jouw geld vandaan komt en naartoe gaat. Alle rekeningen zijn goed gestructureerd volgens de categorieën die door de gebruiker gedefinieerd worden.

Je kunt rapporten opvragen voor alle verrichtingen, of alleen volgens specifieke criteria. iCash biedt je de mogelijkheid om zoveel documenten voor geldbeheer te gebruiken als nodig is, zodat je tegelijk bijna alles kan beheren voor clubs, verenigingen en thuis.

▾ Last videos, Online events and Q&A Sessions ▾
   Currency  49.99
34.99   
 

▾ Last customer reviews ▾

🔐 Site secured by Comodo SSL
🟢 UptimeRobot - Site Loaded properly