Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning Forums

Over Max Programming, LLC

Maxprog ® Software Development

English Français Deutsch Español Italiano [ Nederlands ] Português Русский
Bedrijfs info

 Max Programming, LLC. ook wel bekend als Maxprog® is een privé-onderneming uit Spanje die zich heeft toegelegd op Macintosh, Windows en Linux software ontwikkeling. Max Programming ontwikkelt en verkoopt Internet, communicatie and database tools. Max Programming heeft een unieke zakelijke benadering, vooral als het gaat om klantenzorg- en tevredenheid. We hebben ons tot doel gesteld elke klant zoveel mogelijk persoonlijke aandacht en service te geven.

Max Programming, LLC werd in het begin van de negentiger jaren opgericht door de in Frankrijk geboren programmeur Stanley Roche Busk, na meer dan 15 jaar ervaring in de high-tech netwerk industrie en computer software ontwikkeling, nu de algemeen directeur van het bedrijf.

 Sinds de oprichting, heeft Max Programming sterke zakelijke relaties opgebouwd met duizenden klanten uit meer dan 136 landen, en producten uitgebracht die vertaald zijn in wel tot 10 verschillende talen waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Japans, Chinees, Nederlands, Zweeds en Portugees. Engels is onze eerste taal.

 Volledig functionele demos van Max Programming Software producten zijn beschikbaar via de bedrijfswebsite en gebruikers worden aangemoedigd om programma's te proberen voordat ze deze kopen.

 Neem even de tijd om op onze website rond te kijken om meer te leren over onze producten of om de meest recente versies te downloaden. Zorg dat je regelmatig terugkomt om te zien wat er nieuw is.

 Ben je een journalist, bezoek dan onze Pers Ruimte pagina om onze bedrijfs- en productachtergronden en recente persberichten te bekijken.

 Je kunt ook ons Privacy beleid bekijken.

 Max Programming is lid van de ASP (Association of Shareware Professionals), de Apple Developer Connection en OISV (Organization of Independant Software Vendors).

 Max Programming is een bedrijf met Beperkte Aansprakelijkheid (LLC) geregistreerd met BTW-nummer ESB53628665 - C/La Mar 4 - 03700 Denia (Alicante) - Spanje.

 Maxprog is een geregistreerd handelsmerk van Max Programming LLC.

Contact informatie

Kantoortijden: 10:00 uur tot 12:00 uur en 16:00 tot 18:00 (EST) Maandag t/m Vrijdag

Via Email:

Techische ondersteuning: Kijk op onze Ondersteuning Pagina of gebruik onze Help Desk

Software updates: Kijk op onze Update Pagina

Verkoop & Algemene vragen: Hier

Vragen over facturen/aankopen: Hier

Reseller informatie: Hier

Public relations/pers & media vragen: Hier

Om je CV te emailen: Hier

Om in- of uit te schrijven voor de Maxprog nieuwsbrief: Hier


Als je van mening bent dat je verzoek niet valt onder een van de bovenstaande categorieën, aarzel niet en stuur ons een email en we zorgen dat je bericht bij de juiste afdeling terecht komt.


Per telefoon:

Als gevolg van het soort product dat we leveren, bieden wij een telefonische ondersteuning meer - Neem contact met ons op via onze online Help Desk voor verkoop en ondersteuning vragen.


Google+  Google+    Facebook  Facebook    Twitter  Twitter    Linkedin  LinkedIn    YouTube  YouTube   


 !  WAIT! In order to add a comment below just use your Facebook, Google+, Twitter or Disqus login data.Thuispagina Producten Downloads Nieuws Bestelling Ondersteuning Forums