Recent content by mailrock

  1. M

    Can't get past 'Connecting to...' in Delivery

    Okay.. Got it now :-)
  2. M

    Can't get past 'Connecting to...' in Delivery

    Haven't used MB for some time but never had this problem before. No matter what server I try to use as smtp, I only ever get two lines in the 'Delivery panel'. Opening connect aand Connecting to.. The ret is Time out for 5 attempts etc. Obviously something I am doing/not doing correctly. Any...
  3. M

    DKIM inquiry

    Hi, At the moment the DKIM is setup as 'default' in the DNS, would it be better to use my own DKIM code or is thatis enough? Thanks oz
  4. M

    MLM installed and showing online okay but clicks don't show

    Checked to see if I had a db for lm from years ago on the server and yes I do. It does have data in the 4 four fields from 2012 which I could still use so so how do I get to keep this? Maybe export it? Those fields are... tbl_mlm_sub tbl_mlm_sub_clk tbl_mlm_sub_clk_test tbl_mlm_sub__req Now...
  5. M

    MLM installed and showing online okay but clicks don't show

    What is the best way for me to go now to do this please? Shall I just delete the lm directory and everything in it and start again or is there a better way?
  6. M

    MLM installed and showing online okay but clicks don't show

    MLM 3.1.7 diagnose ran on 2019-09-18 at 01:14:52 request_uri = https://starliterecords.com.au/lm/lm.php?cmd=diagnose&pwd=fF39bv7Z path_to_script = https://starliterecords.com.au/lm/lm.php working_directory = /home/starreco/public_html/lm mailqueue permissions = 0755 sqlqueue permissions =...
  7. M

    MLM installed and showing online okay but clicks don't show

    Yes I have done that a few times and all permissions and links seems all okay. I'm not on the PC at the moment so can't copy paste it.
  8. M

    MLM installed and showing online okay but clicks don't show

    It is installed on correct server. Everything works fine, all lists are uploaded showing all details however the only thing not working is the Stats all show as "0" on the web stats , but all clicks etc fine in the program stats. Diags show all folders correct and perms right This is the db...
  9. M

    MLM installed and showing online okay but clicks don't show

    Hi, Have just reinstalled MLM and the webpage login shows and so do the lists I uploaded but in Stats they all show as 0 The Stats in the MB program however do show the clicks . What could I be doing/not doing right. Thanks Stan oz
  10. M

    Undelivered mail put into Verifier.

    They land in my inbox.. Here is part of tne of them.. This is another full one.
  11. M

    Undelivered mail put into Verifier.

    Hi, The last list sent, we got about 92 Undelivered. I put them into Verifier and 94 of them were listed as valid, 1 bad and 5 unsuccesful. Would this sort of thing be considered normal ? At first look, I was about to delete them all from the list, then I thought I'd give it a try in...
  12. M

    Warning: Your document encoding is set to utf-8 but your HTM

    Re: Warning: Your document encoding is set to utf-8 but your Yes I copied/pasted all the recips and the HTML message from list 904 into a new list. Sent it off and I did get the email html delivery report. Strange ! :?
  13. M

    [SOLVED] Recipients list not there anymore

    Thanks.. I have been doing File/Save then Save with the same name then updating to MLM with the same name there too. Seems a bit messy. What would be the most accepted way of saving then. Thanks oz
  14. M

    Warning: Your document encoding is set to utf-8 but your HTM

    Re: Warning: Your document encoding is set to utf-8 but your 1. Subscribed everyone. Mailed but same result 2. Deleted the insubscribed. Mailed but same result 3. Exported list from 904 and imported it into TEST which did send the HTML deivery report. and it worked. So I did get the...
  15. M

    Warning: Your document encoding is set to utf-8 but your HTM

    Re: Warning: Your document encoding is set to utf-8 but your I created a new test list with 1 recip.. All prefs, settings were exactly the same as the one that didn't work. Same HTML.. copied/pasted. Only thing different 1 recip not 904 incl 6 unsubscribed. It worked.. Faster Delivery...
Top